תהליך הקבלה והאשפוז לפני הפעולה
האשפוז מתבצע מספר שעות טרם תחילת הפעולה, ולאחריה בדרך כלל נשארים להשגחה עד למחרת בבוקר.
לפני הפעולה יתבצעו: מדידת לחץ דם, דופק, חום, תשאול על מחלות רקע, תרופות ורגישויות. יחובר עירוי לצורך מתן נוזלים ותרופות בעת הצורך.
חשוב מאוד לדווח באם ידועה לך:
- רגישות לתרופות
- אם הנך נוטל/ת מדללי דם
לאחר הפעולה
בבית החולים 5 מחלקות אשפוז המסומנות באותיות א'-ה'.
מחלקת וחדר האשפוז ייקבעו ע"י הצוות הסיעודי של בית החולים בתום הצנתור, תוך התחשבות בהנחיות הרופא והטיפול הנדרש.
לאחר הפעולה יתבצעו: בדיקת הגפה ואזור הדקירה, מדידת לחץ דם, דופק וחיבור לטלמטריה.
טיפול תרופתי ומתן נוזלים – בהתאם להוראות הרפואיות. אק"ג ובדיקות נוספות בהתאם להוראות הרפואיות ולשיקול המקצועי של הצוות הסיעודי.
חדר האשפוז הוא המקום בו מתחילה ההחלמה, וככזה עשינו הכל בכדי לתת לך את ההרגשה שהגעת הביתה; ארונית אישית, סט רחצה, מגבת פנים, חלוק אישי, נעלי בית, אוזניות חד פעמיות, אינטרנט אלחוטי חופשי, טלויזיה עם שלל ערוצים לבחירתך ועוד.
שעות הביקור במחלקות האשפוז
09:00-13:00
16:00-20:00
ארוחות:
המזון המוגש במחלקות האשפוז מנוהל ומפוקח ע"י הדיאטנית הקלינית של בית החולים, גברת נאווה שגיא, M.Sc בתזונה קלינית ובהתאם להנחיות הרופא המנתח.
בכפוף להוראות הרופא והגדרות דיאטנית בית החולים, ניתן לבחור את הארוחות מתפריט שיוגש במהלך האשפוז.
באם קיימים צרכים תזונתיים מיוחדים, ובכללם רגישויות ובקשה לאוכל טבעוני או כשרות מיוחדת, חשוב לעדכן מראש את הצוות הסיעודי.
מטבח בית החולים והאוכל המוגש הנו כשר ובהשגחה צמודה של משגיח כשרות, ולכן, חל איסור על הכנסת מזון מחוץ לגבולות בית החולים, שכן מזון זה אינו מפוקח ועלול להוביל לזיהומים.
כמו כן, לכל מטופל השוהה בבית החולים מסופק מזון המתאים לו על פי מצבו הבריאותי האישי, ועל כן אין לתת למטופל מזון שלצוות הרפואי אין ידיעה ושליטה עליו.
תודה על ההבנה.
אנא הקפידו – הבאת אוכל למאושפזים מחוץ לבית החולים אפשרית רק באישור הצוות המטפל.
זמני הארוחות:
ארוחת בוקר 08:00-09:00
ארוחת צהריים 12:00-13:00
ארוחת ערב 18:00-19:00
במידה ונותרת רעב/ה או שהגעת למחלקה לאחר שעות הארוחה, הצוות הסיעודי ישמח לסייע.